Online ouderbijeenkomst: Leer kijken door de ogen van je kind

Twee jongeren met gescheiden ouders delen deze avond hun persoonlijke verhaal voor ouders die eraan denken om uit elkaar te gaan, of al uit elkaar zijn. Zo krijg je een inkijkje in het hoofd en hart van kinderen die betrokken zijn bij een scheiding. Ook krijg je tips en adviezen van deze ervaringsdeskundigen en leer je om de pijnlijke gevolgen voor kinderen zoveel mogelijk te beperken. Na de verhalen van de jongeren krijg je de kans om anoniem vragen aan te stellen via de chat.

Een scheiding heeft ook invloed op je omgeving. Denk aan opa’s, oma’s, nieuwe partners, broers, zussen, buren, beste vrienden. Ook zij zijn welkom deze avond. De bijeenkomst is alleen voor volwassenen.

Het webinar is anoniem en er zijn geen kosten aan verbonden. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Gedurende het webinar staat het kind centraal. We zullen om die reden vragen over het gedrag van ex-partners niet beantwoorden.

P.S. Red je het (toch) niet om erbij te zijn, schrijf je dan alsnog in! Je ontvangt dan de link om het webinar achteraf terug kijken.

Wanneer? 24 juli van 20.00 – 21.00 uur
Meld je nu aan voor deze online bijeenkomst voor gescheiden ouders: www.scheidingsplein.nl/online-bijeenkomst
Dit vragenuurtje wordt mede mogelijk gemaakt door het Scheidingsplein.nl
(Gemeenten: Alkmaar, Beverwijk, Den Helder, Drechterland, Enkhuizen, Edam-Volendam, Gouda, Haarlem, Heemskerk, Hollands Kroon, Hoorn, Landsmeer, Opmeer, Schagen, Stede Broec, Texel, Zaanstad, Zandvoort en Velsen).