CJG en LEF kondigen samenwerking aan!

Het Centrum voor Jeugd & Gezin (CJG) en LEF zijn een nieuw samenwerkingsverband gestart: Opvoeden met LEF! Alle cursussen die met het opvoeden van uw kinderen te maken hebben worden vanaf nu vast onderdeel van LEF. Met het oog op de gedeelde kernwaarden en ideeën over opvoeden is deze samenwerking een logische stap.

‘Niet alle kinderen worden zonder moeite volwassen’
Het CJG is een bekende en ervaren partij als het gaat om advies bij opvoeden. Vanaf de geboorte van uw kind tot aan de pubertijd kunnen zij u ondersteuning bieden in de vorm van cursussen, activiteiten en trainingen. Dit stopt niet alleen bij advies in de opvoeding. Ook bij zwaardere thema’s zoals scheidingen helpt het CJG graag. Goede begeleiding voorkomt vaak problemen in een later stadium. Precies daar hebben CJG en LEF elkaar gevonden.

Samen werken aan een gezonde toekomst
De basis van LEF is het zoeken naar antwoorden. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het gezonde verstand gaat zegevieren? Hoe zorgen we dat onze kinderen de juiste keuzes maken? Samen moeten we die verandering afdwingen en alternatieven bieden. Samen spelen we cruciale rol in het realiseren van een omgeving waar onze jeugd gezond kan opgroeien. LEF en CJG bieden u graag de helpende hand!

Bekijk het actuele cursusaanbod hier.