Webinar overstapavond

Voor ouder(s)/ verzorger(s) van kinderen in groep 8!

Nog even en dan is het zover… uw kind gaat naar de middelbare school! Dit is spannend voor u en uw kind: ze krijgen nieuwe vrienden, hebben meer contact via sociale media en worden uitgenodigd voor zitjes en feestjes. De mening van leeftijdsgenoten wordt steeds belangrijker en ze krijgen te maken met groepsdruk. Kortom: het wordt een spannende tijd voor u en uw kind! De grote vraag die dit ongetwijfeld bij u oproept is: hoe kan ik daar het beste mee omgaan? De hoogste tijd dus voor tips, trucs, advies en antwoorden!

Op dinsdag 15 juni organiseert de gemeente Edam-Volendam in samenwerking met GGD Zaanstreek-Waterland en Brijder Jeugd een gratis online ouderavond voor ouders van groep 8-leerlingen. Tijdens deze ouderavond geven de pedagogisch adviseur van de GGD en preventiedeskundige van Brijder Jeugd u informatie en tips over deze grote stap en wat hierbij komt kijken. Zo gaan zij in op groepsdruk en het puberbrein en hoe u hier u als ouder mee om kunt gaan. En wat u kunt betekenen in de weerbaarheid van uw kind.

De ouderavond zal online plaatsvinden in de vorm van een webinar. Tijdens het webinar kunt u via een afgeschermde chat vragen stellen aan de experts. Uw vragen worden zoveel mogelijk tijdens het webinar beantwoord. U bent van harte welkom om (gratis) deel te nemen aan het webinar.

Wat: Webinar overstapavond
Voor wie: ouders van kinderen in groep 8
Wanneer: dinsdag 15 juni
Hoe laat: 19:30 – 20:30 uur
Aanmelden: https://parnassiagroep-nl.zoom.us/webinar/register/WN_B1a2wBuuQ6Co24Ib939nsQ

Reserveer een plek

Praktische info

 • Datum:

  15 juni 2021

 • Tijd:

  19:30 - 20:30

 • Locatie:

  Online

 • Toegangsprijs:

  Gratis

Reserveer een plek

Organiseer jij activiteiten voor de jeugd, of wil je persoonlijk iets betekenen voor LEF? Sluit je dan nu aan!

Daarna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Sluit je aan

Andere evenementen

Gratis

Disco Party – Thema: Oranje

21 juni 2024 19.00 - 21.00 uur en 21.00 - 23.00 uur
GRATIS

Bijeenkomst: De wereld van jouw kind

11 juni 2024 19.30 - 21.00 uur
GRATIS

Apenspel

8 juni 2024 19.00 - 20.00 uur